Despre noi

GreenLeaf a fost înfiinţată de profesionişti cu experienţă în Property & Facility Management ca răspuns la nevoile, în creştere, ale pietei, pentru un serviciu de curăţenie cuprinzător şi de calitate prestat de către o companie care înţelege nevoile şi procedurile interne ale companiilor, (IMM-uri si corporaţii), cunoaşte mediul de afaceri local şi poate prelua cerinţe pentru activitaţi conexe cu rapiditate la costuri foarte competitive.

Fiind dedicaţi unui sistem calitativ în continuă îmbunătăţire, am reuşit să diversificăm serviciile prestate si astfel vă aducem în atenţie că pe langă servicii profesionale de curăţenie compania noastră vă oferă şi o gamă variată de servicii în domeniul construcţiilor.

GreenLeaf are avantajul de a combina experienţa de Property & Facility Management cu o echipă de curăţenie profesională dedicată.

GreenLeaf îşi setează o ţintă triplă: calitate, siguranţă şi mediu. Garantează calitatea prin aplicarea procedurilor de ultimă oră; garantează siguranţa proprietăţii şi oamenilor prin încheierea asigurării de răspundere civilă; luând în considerare cerinţele noastre de mediu, prin folosirea doar a echipamentelor şi utilajelor profesionale la standarde înalte, cu consum de energie redus şi produse de curăţenie Eco, certificate în UE.

Domeniul nostru de activitate a crescut împreună cu cerinţele clienţilor noştri şi evoluţia pieţei. În  prezent, compania noastră este un participant important pe piaţa de curăţenie.Suntem mândri de rezultatele noastre, deoarece am construit o companie stabilă. Am demonstrat în segmentele serviciilor noastre, că piaţa recunoaşte calitatea şi corectitudinea. Am creat o echipă orientată pe contact, care încurajează creativitatea.

Suntem dedicaţi atat dezvoltării şi înnoirii, cât şi furnizării de servicii în cel mai profund şi bun sens al cuvântului. Partenerii noştri primesc servicii complete, ideile lor sunt sprijinite şi acordam asistenţă partenerilor pentru realizarea obiectivelor acestora.
Ca rezultat al tutoror acestor factori, compania noastră reprezintă un partener stabil, flexibil, pe termen lung şi de încredere, pentru clienţii săi. În segmentul serviciilor noastre, suntem gata să realizăm orice sarcină repede, eficient şi cu calitate.

Conform angajamentului nostru pentru calitate şi mediu, GreenLeaf utilizeaza un sistem management al calităţii integrat şi un sistem de management al mediului centralizat, bazate pe standardele ISO 9001 şi ISO 14001.

SUSTENABILITATE ŞI ECO EFECIENTA

Sustenabilitatea reprezintă capacitatea de a rezista în timp. În ecologie cuvântul descrie modul în care sistemele biologice rămân diverse şi productive de-a lungul timpului. Pentru om este potenţialul de întreţinere pe termen lung a bunăstării, care, la rândul său, depinde de starea de bine a ecosistemelor şi utilizarea responsabilă a resurselor naturale.
Sustenabilitatea a devenit un termen larg, care poate fi aplicat aproape oricărui aspect al vieţii pe Pământ, la nivel local la scară globală şi pe perioade diferite de timp.
Conceptul de eco-eficienţă a fost introdus pentru prima dată în anul 1992 de către Consiliul pentru Dezvoltarea Sustenabilă din Afaceri, care l-a definit astfel:
            ”Eco-eficienţa exprimă oferirea unor bunuri şi servicii la preţuri competitive, care să satisfacă nevoile umane şi care să confere calitate vieţii, reducând impactul ecologic la un nivel care să fie compatibil cel puţin cu capacitatea estimată de susţinere a planetei Pământ.”

Materialele de curăţenie utilizate de către compania noastră, sunt gama Green Care a companiei Werner & Mertz, unul din pionierii ecologici încă din anul 1986.
Dezvoltarea produselor Green Care este îngrădită de criterii şi cerinţe stricte impuse de normele pentru obţinerea semnului ecologic european.
                 

Dezvoltarea sustenabilă relevă importanţa luării în considerare a perspectivei pe termen lung, legat de consecinţele activităţilor prezente asupra dezvoltării globale în viitor.

Echipamentele de curaţenie
utilizate de compania noastră sunt echipamente profesionale şi de eficienţă maximă de tip Taski, care asigură un consum redus de energie electrică, nivel redus de zgomot (clasa A) si rezultate profesionale de cea mai înalta calitate.

Testimoniale

"Suntem foarte multumiti de serviciile prestate de GreenLeaf Services. Profesionalismul si promptitudinea de care dau dovada ne determina sa credem ca va fi un partenirat pe termen lung." Florina, J&FLOR LOGISTICS

afla mai multe

Termeni si conditii

1. ELEMENTE DEFINITORII Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de servicii de catre GREENLEAF SERVICESS.R.L., prin intermediul site-uluiwww.greenleaf.rocatre beneficiar si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii…

afla mai multe

Politica de confidentialitate

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Beneficiar Prestatorului, vor ramane in proprietatea Prestatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Prestatorului si dupa obtinerea…

afla mai multe